Zwariowany płatek śniegu, który lubi gorąco


Współczesna kuchnia, opanowana bez reszty przez pomysłowych designerów, raz po raz zaskakuje jakimś oryginalnym drobiazgiem. Można w niej znaleźć formy, które wcześniej nikomu z kuchnią się nie kojarzyły. I dobrze, wręcz doskonale, bo wszystko, co zaburza codzienną monotonię, prowokuje do rozwoju – między innymi – kulinarnego, co prowadzi z kolei do zacieśniania rodzinnych więzi.


Podkładki pod gorące naczynia Snowflake
Author: Nuance
Source: www.smakprostoty.pl
Ale do rzeczy – jeśli chcemy zrobić zabawny, niewielki prezencik drogiej osobie, która ceni sobie kuchenne wygody, możemy sięgnąć do oferty duńskiej marki Nuance.

Czy obecnie chcesz znaleźć coś ciekawego na omawiany temat? Jeśli tak, to zgłąb informacje dotyczące do firmy i przejrzyj ofertę przewijaki dziecięce.

Na duńskim designie nikt jeszcze nigdy się nie zawiódł, więc możemy mieć pewność, że prezent będzie trafiony.


Bardzo pomysłowy, młody designer, Marcus Vagnby, stały współpracownik Nuance, proponuje nam kuchenny wybryk natury – kochający gorąco płatek śniegu. Płatek, co tu dużo mówić, ekscentryczny, bo lubujący się w przeraźliwie wysokich temperaturach, do, aż 100 stopni Celsjusza. Płatek-wariat, co tu dużo mówić.

Stalowo-silikonowy żart Vagnby’ego jest podkładką pod gorące naczynia. Uroczy pomysł, nieprawda? Design już od dawna przewraca świat logiki i racjonalizmu do góry nogami, ale ciągle i ciągle jeszcze potrafi zaskoczyć i zauroczyć.

Nie posiadasz pewności, jeśli chodzi o prezentowane zagadnienie? To odszukaj więcej tu (https://www.dywanydoprzedszkola.pl/pl/c/Chodniki/70), a z pewnością zgłębisz więcej informacji na ten temat.

Nie dość na tym – płatek-oksymoron, miłośnik gorąca, ma różne kolory, co też dla świata zimowych płatków nie jest specjalnie znamienne. Arcysympatyczny pomysł Nuance ciągle i ciągle rozbawia. Miło jest dostać taki śmieszny drobiazg, który wywoła uśmiech na twarzy, gdy tylko się nań spojrzy.

Zobacz co jeszcze przygotowali dla Ciebie znani projektanci - markowy design.


Author: J. Gawlikowska, K. Wawrzyczek